Våronn 2021

Jeg har puttet 150 blomkarsefrø i jorda! Hver år sår jeg alt for mye blomkarse. Får liksom aldri nok! Og jeg glemmer alltid hvor mange små liv som ligger i pakkene.

Frøpakkene fristet i butikken. Men lurer på hva jeg tenkte med doble sett blomkarse? Særlig fordi en hel pose hjemmedyrkede blomster lå innerst i skapet! Til neste år blir det tre pakker glemte ferdigfrø å finne igjen.

Idealet er Våronn 19/4-20. Målsetting: palleprosjektet skal ha hjemmedyrkede frø. Virkeligheten: jeg gadd ikke samle frø i fjor. Avlinga var pinglete og rar. Jeg var lat.

Dillfrø: + dill fra overvintra kroner + dillfrø fra en dagligvaretur tidligere i vår. Det skal ikke stå på skagenrøre i sommer! Kun krondillen forkultiveres. Resten sår jeg rett i karmen. Det er kult at de kommer til litt ulik tid.

Ringblomsten må vente. Har ikke mer jord.

Og en ting til: forrige helg bygget vi drivhus, chilibua. Plenstopper passet godt til å etablere nytt bed. Jeg slo de ned i feil retning med vilje. Synes det så mer forseggjort ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: