Medbrakt

Endelig er kjøkkenet nesten ferdig! Og jammen dukket det ikke opp en batch med gamle frø fra i fjor under gryter, bestikk og servietter. Håper krondillen fra karmen i Mathias Bliliesveg blomstrer her også.

Medbrakt på Toten trenger både gjæring og brenning før festen kan starte. Her er satsen krukkejord fra Hageland i Fyllingsdalen.

Potter og urner er frakta fra Eina.

Ringblomstene hatet Eina. De få frøene som våget å spire ble tørre små blomster seint i august, kuet av kalde netter. Kaptein spinat ofra bare noen små og forvirra undersotter når han skulle gi styrke 400 meter over havet. Her i Løvåsveien har det ikke vært kuldegrader siden januar. Vil spinatbladene rette seg opp til kongelige stengler her i Bergen?

Plast som ikke ble brukt til kjøkkengulv får duge som drivhus til spinatkrukkene.

Varmen fra sola timet inn våronna. Utsikten til Kanadaskogen har en musikalsk lydvegg av våryr sang fra rødstrupen. Sjarmen er å så ute, 18. april, andre påskedag 2022.

Mormor på Sunnmøre hadde familiens store kjøkkenhage. Sukkerertene var søte og potetene ble modne når vi har der i sommerferien. Når skal verandaen bugne av blomkarse? Utfra blomstringa i resten av naturen forventer jeg i starten av juli.

Og etter påskeferie i et innland preget av vinter, ble søndagsturen til Botanisk hage i Bergen, som en feriedag i Spania💕.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: