sjarmen med karmen

Førstemann ut

Keiser Løpstikke troner pallen i år. (les om fjorårets sjarmetappe her). Medaljen for første spire opp av jorda er herved delt ut i form av litt raking og luking. Den forventa konkurrenten, graslauken, har ikke en antydning til et ørlite strå inne i pallekarmen.

Innehaveren av vandrepokalen står freidig og alene i kveldssola. Han ble jo myndig landsforvist til garasjeveggen, etter kuppet mot de andre urtene innafor karmene i fjor. (Les mer om rota som tok over bedet).

Årets bivirkning er de søte kattepusene som stryker seg rundt hushjørnet her. Bedet måtte ryddes mens jeg holdt meg for nesa. Ikke engang en frisk og freidig smaksbombe av en vårlig løpstikke kan overvinne stanken fra vinterens utedo for de mjauende naboene. Nå har jeg helt en bøtte vann over spirene og venter noen dager før bladene skal klippes over poteter og i salater.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: