16% vårjevndøgn

100 egenproduserte frø. 16 planter. Spiringsprosenten på 16% er i underkant av forventet, men hver plante gir optimistisk vårstemning. Blomkarsen markerte vårjevndøgn med noen skjelvende minutter utendørs som fotomodeller. Med livskraften til blad og stengler har våren definitivt innhentet snøfonner og issvuller. Og fra i morgen er endelig de lyse minuttene fler enn mørke. Jeg krysser fingra for at alle 16 blir med meg videre og kanskje blomstrer til sommersolverv 21. juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: