sjarmen med karmen

16% vårjevndøgn

100 egenproduserte frø. 16 planter. Spiringsprosenten på 16% er i underkant av forventet, men hver plante gir optimistisk vårstemning. Blomkarsen markerte vårjevndøgn med noen skjelvende minutter utendørs som fotomodeller. Med livskraften til blad og stengler har våren definitivt innhentet snøfonner og issvuller. Og fra i morgen er endelig de lyse minuttene fler enn mørke. Jeg krysser fingra for at alle 16 blir med meg videre og kanskje blomstrer til sommersolverv 21. juni.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: