Flom!

Ute har det høljeregnet et døgn samtidig som salatfrøene har blitt til spirer. Egentlig hadde jeg tenkt å drive fram godbitene på spisestuebordet mitt inne. Men siden varmen har kommet og de trengte vann tenkte jeg det var lettvint å sette kassene ut på plenen.

P1110359

Er usikker på om det egentlig har skjedd noen drukningsulykke – men spirekassene har fått plass under persienna på verandaen for å tørke litt opp. Slektningene på plenen klarer seg fint uansett, tenker jeg.

P1110352

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: