Supper med urter

ute snør det og alle lengter mot vår. Mens vi venter på karvekål og brennesle til vårens gryter duger kraft av rotgrønnsaker og en suppekvast med dill, løpstikke og persille fra i fjor sommer. For å gi kraften en vri til asiatisk nudelsuppe, legger vi til stjerneanis, ingefær, chili og hvitløk. Og har nærbutikken koreander er det god nok grunn til å foretrekke den mer eksotiske varianten. Gleder meg til sommeren. Koreander stortrives i balkongkassa mi.

IMG_2791

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: